Tabletter og kapslerMange kosttilskudd kommer i form av tabletter eller kapsler. Dette er ofte det enkleste for deg slik at du kan ta det med et glass vann til frokost for eksempel. I denne artikkelen vil vi trekke frem noen kosttilskudd som kommer i denne formen. Dersom du foretrekker å ta tabletter eller kapsler så kan du finne noen tips til hva du kan kjøpe på markedet.

Propolis ultra

Propolis ultra er et kosttilskudd som er et naturlig vern mot infeksjoner. Disse kommer i form av kapsler. Disse kapslene er 100% naturlige og er økologisk mikronisert. Dette er et kosttilskudd som man kan benytte dersom man har infeksjoner, influensa eller forkjølelse. Når det kommer til dosering så er det slik at du skal ta åtte kapsler om dagen delt på to ganger. Det anbefales også å bruke dette kosttilskuddet i minst en måned når behovet melder seg. Middelet fungerer som naturlig antibiotika og lages av bier for å holde deres bikube fri for bakterier.

Gurkemeie Curcumin tilskudd

Det er nok mange som har hørt om Gurkemeie tidligere. Det er en urt som vi finner i mange tropiske land og den har mange egenskaper som er bra for vår helse. Denne urten brukes til utrolig mye og noen eksempler er betennelse i galleblæren, åreforkalkning, gikt, astma og soppinfeksjoner. Det er en lang liste på hva denne fantastiske urten kan hjelpe menneskekroppen med. Denne urten er blant annet rikt på antioksidanter som vi vet er bra for kroppen og den ble benyttet som medisin i oldtiden.

Hud, hår og negler

Det finnes også kosttilskudd i kapsler for deg som trenger en liten boost når det gjelder hud, hår eller negler. Et slikt kosttilskudd kan hjelpe deg dersom du har hudproblemer som akne eller kviser. I tillegg så sies det også at det skal bremse hundens aldringsprosess. Et slikt kosttilskudd skal stryke kollagendannelse og dermed forbedre kvaliteten på hud, hår og negler. Du skal få en bedre glans og sunnhet. Disse kosttilskuddene er som oftest tilpasset kvinner ettersom det er dette kjønnet som har mest interesse i å forbedre disse tingene. Disse produktene er også som regel egnet for vegetarianere.

Se produkter: Klikk her for å se Life.no sitt utvalg av kosttilskudd innen hud, hår og negler

Vital Energi

Det finnes også et tilskudd for deg som trenger litt energi i slapphetsperioder. Vital energi er en et energitilskudd som skal hjelpe deg med nettopp dette. Tilskuddet består av blant annet organisk maissirup, honning, Ginseng og naturlig vitamin C fra Acerola. Det er kombinasjonen av alle disse som skal hjelpe til å sette fart på energinivået i kroppen. Det vil også kunne hjelpe til med å styrke kroppens naturlige motstandsevne. Dette tilskuddet er fint for deg som har mye stress, sesongrelaterte perioder med slapphet og mangel på mental styrke.

Som du sikkert forstår så finnes det kosttilskudd for det meste. Nå trakk vi kun frem noen av de kosttilskuddene du finner i tablett eller kapsel form. Det er selvfølgelig en rekke andre dersom det er denne formen du foretrekker. Du kan enkelt hente informasjon om det du spesifikt er på jakt etter på internett.