Flytende kosttilskuddKosttilskudd kommer også i flytende form eller i form av pulver. Det er ikke alle som foretrekker å ta tabletter. Noen syns til og med at det er så og si umulig å svelge tabletter. Da kan det være en fin løsning å ta kosttilskudd som kommer i enten flytende eller pulver form. I denne artikkelen skal vi trekke frem noen kosttilskudd som finnes i pulver eller flytende.

Nedenfor er det litt informasjon om noen av de mest populære, men vi vil også understreke at det finnes utrolig mange varianter, merker og ulike produkter. Sørg alltid for å undersøke andres erfaringer rundt hvert enkelte produkt.

Bitterstern

Bitterstern er et flytende kosttilskudd som hjelper med å forbedre fordøyelsen. Det er en blanding av urter som bidrar til å stimulere fordøyelsen. Denne urteblandingen er produsert i Tyskland og har blitt brukt over hele verden i mange år. Når du skal bruke Bitterstern så er det i form av dråper sammen med vann. Du bør helst ta dette rett før middag. Dette kosttilskuddet hjelper kroppen slik at den får brutt ned maten på best mulig måte med tanke på næringsstoffer. Det kan også hjelpe deg med å gå ned i vekt ettersom det avlaster immunsystemet slik at kroppen ikke trenger å oppgradere immunsystemet og beskytte seg.

D3 Vitamin

For deg som sliter med lav D-vitamin tall så er det viktig å få i seg dette i form av kosttilskudd. Som nevnt innledningsvis er det slik at ikke greier å svelge tabletter eller at de misliker dette. Dersom du er en av dem så kan du benytte D3 vitamin i sprayform. Når du benytter denne sprayen så sikrer det et opptak på 95% som er optimalt. D3 vitamin er den D vitamin som regnes som den mest aktive og kommer fra animalske kilder. Det er dermed denne som har den kraftigste virkningen. Dette er med andre ord en meget god løsning for deg som trenger D vitamin og som ikke liker tabletter eller kapsler.

Udo´s Choice Omega 3,6 & 9

Kroppen produserer en hel del fettsyrer helt selv, men det er to som den ikke har muligheten til å produsere. Det er omega 3 og omega 6. Dette er fettsyrer som har mange viktige funksjoner og bør prioriteres i kostholdet. Dersom man ikke får det i seg naturlig så vil det lønne seg å ta et kosttilskudd. Du finner selvfølgelig dette i tablett eller kapsel form men også i flytende form for deg som foretrekker dette. Udo´s Choice Omega 3,6 & 9 er et godt valg for deg som ønsker et flytende kosttilskudd for disse fettsyrene. De tre fettsyrene er balansert i et ideelt forhold slik at kroppen får perfekte tilskudd. Du kan innta denne rett fra spiseskjeer eller du kan helle det på maten dersom du foretrekker det.

Vi er veldig glad i Soma.no, som innehar masse god informasjon. Les gjerne mer om Udos Choice hos Soma her.

Vitamin B12 spray

Det er ikke bare D vitamin vi finner i spray form, vi finner også vitamin B12. Denne er nødvendig for dannelse av DNA. Dermed er det selve cellene i kroppen som har behov for dette vitaminet. B12 er en avgjørende faktor når det kommer til å produsere røde blodceller. Det er flere positive egenskapet ved dette vitaminet. Noen av disse er produksjon av røde blodceller, beskytte nervesystemet og kan virke positivt på psykisk utmattelse.